Notícies

Assemblea Ordinària 2018

El proper dissabte 3 de febrer a les 17h dins dels actes de la Convenció de Cant Coral ( A l’edifici de l’INEFC de Barcelona) se celebrarà l’Assemblea de Corals Joves de Catalunya. Està obert a membres i no membres de la federació, hi poden venir tant els directors o membres de la coral, (fins… Leer más »

Audicions Cor Jove Nacional de Catalunya 2018

Els dies 19 i 20 de gener, a l’Escola Superior de Música de Catalunya, se celebraran les audicions per seleccionar als joves cantants que integraran la sisena edició del Cor Jove Nacional de Catalunya.   L’estada del CJNC18 se celebrarà durant el mes de juliol i tindrà dues parts: primer el Cor es reunirà durant… Leer más »

DEL 6 AL 8 D’OCTUBRE, PRIMER FESTIVAL DE CORALS JOVES DE CATALUNYA

Dos-cents joves cantaires, procedents d’una desena de cors d’arreu del territori de parla catalana, compartiran a Igualada música i experiències   La Federació de Corals Joves de Catalunya organitza, aquest 2017 i per primera vegada, un Festival de Corals Joves que tindrà lloc a Igualada els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Uns 200 joves… Leer más »

Reunió Informativa!

Corals Joves organitza aquest proper dissabte 3 de Juny a les 17h al Palau de la música una reunió informativa pel festival de Corals Joves que tindrà lloc el proper 6-7- i 8 d’Octubre. Per assistir-hi cal enviar un e-mail a cjc@coralsjoves.cat amb el nom complet i el DNI de les persones assistents com a màxim… Leer más »

Taller

Corals Joves de Catalunya ha programat taller per presentar les noves composicions que s’han dut a terme exclusivament per a Corals Joves de Catalunya. Si hi vols participar, només cal que emplenis el formulari següent, on també trobaràs tota la informació necessària, abans del 1 de febrer: https://goo.gl/forms/AZSyudJAKxcYW7DJ2 Recorda que les places són limitades!

Assamblea de Corals Joves

El pròxim dissabte 4 de febrer a les 12h als Lluïsos de Gràcia de Barcelona se celebrarà l’Assemblea de Corals Joves de Catalunya. Està obert a membres i no membres de la federació, i hi poden venir els directors de les corals, acompanyats de 2 cantaires, que caldrà que confirmin l’assistència a cjc@coralsjoves.cat! Us hi… Leer más »

Bach Zum Mitsingen

Ara fa dos anys vam reprendre el projecte de Corals Joves de Catalunya, després d’uns anys d’inactivitat. Ho vam fer amb il·lusió i empenta, i els primers fruits ja comencen a ser tangibles. Aquest darrer cap de setmana hem participat en les Cantates participatives que organitza Bach Zum Mitsingen. Tots els cantaires eren membres dels… Leer más »

BACH ZUM MITSINGEN

Aquest cap de setmana Corals Joves Participem al Bach ZUM MITSINGEN! Dissabte a les 19:30, cantarem les Cantates BMW 3 i 111 en format concert, i diumenge a les 11:00 dins de la cerimònica litúrgia! Tots dos concerts tindràn lloc a l’esglèsia Evangélica del Carrer Brusi, 94 Hi esteu tots convidats!! No us ho perdeu!

Projecte Bach Zum Mitsingen

Enguany des de Corals Joves de Catalunya estem preparant diverses activitats, la primera de les quals és la de participar al projecte Bach Zum Mitsingen.   El projecte Bach Zum Mitsingen realitza, des de l’abril del 2011, el cicle integral de les cantates de Johann Sebastian Bach (1685-1750) en format participatiu. Es tracta d’iniciativa inèdita… Leer más »

Un nou curs ple d’activitats!

Hem encetat un nou curs i aquestes són algunes de les activitats que hem programat des de Corals Joves de Catalunya: Tots els membres de les corals que formen CJ podran participar en u na nova edició de les cantates participatives Bach Zum Mitsingen. També enim diversos tallers organitzats i programats i s’està gestant un… Leer más »

Concerts del Cor Jove Nacional de Catalunya

El Cor Jove Nacional de Catalunya, que enguany arriba a la seva 4a. edició, celebrarà els concerts següents: – 31 de juliol a les 19.30 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-Seca – 2 d’agost a les 21 h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès El CJNC està dirigit per Xavier… Leer más »

Trobada-Intercanvi Coral Jove de Musicant i Coral Sant Jordi

El 9 i 10 d’abril del 2016 va tenir lloc una trobada que va aplegar el Coral Jove de Musicant i el de la Coral Sant Jordi de Barcelona. Aquest intercanvi va néixer de la proposta en comú de Corals Joves de Catalunya i del projecte Musicant Coneguem el romànic de Catalunya que fa tres… Leer más »

Assemblea ordinària del 9 de juliol

El 9 de juliol del 2016 es va celebrar a la sala Tarafa (Granollers) la darrera Assemblea ordinària de Corals Joves de Catalunya per tal de concloure i tancar algunes dades importants i per fer una valoració del curs que ja s’acaba. Una trentena d’assistens, la majoria dels quals eren cantants membres d’alguna coral jove… Leer más »

Convocatòria Assemblea Ordinària 2016

D’acord amb allò que preveuen els Estatuts des de la presidència es fa saber que el proper 9 de Juliol a les 11 hores en primera convocatòria i a les 11.30 en segona convocatòria, es durà a terme l’Assemblea Ordinària d’aquest curs 2016. En aquesta assemblea es farà un balanç del curs passat i es… Leer más »

Corals Joves de Catalunya ja és una realitat!

El passat 3 d’octubre del 2015 es va constituir al Petit Palau del Palau de la Música Catalana la Junta oficial de les Corals Joves de Catalunya. També es van aprovar els Estatuts de l’associació i es va exposar el projecte musical pel curs 2015-16 per part dels responsables de l’equip artístic de Corals Joves… Leer más »