Presentació i programa

EL FESTIVAL

El Festival és la gran aposta bianual de la Federació. Aquest projecte neix amb l’objectiu de mostrar al públic la força, la diversitat i la qualitat dels nostres cors juvenils i els seus cantaires; però el Festival també busca ser un punt de trobada de tots els joves cantaires per a fomentar la convivència, l’intercanvi i la cohesió, i proporcionar una oportunitat d’aprenentatge, així com de descoberta de nou repertori. Tot plegat, per tal de seguir promovent i potenciant el cant coral entre els joves.
La Federació de Corals Joves de Catalunya organitzem per segona vegada a Catalunya un Festival de cors joves, on centenars de joves cantaires provinents de desenes de cors d’arreu del territori de parla catalana podran compartir música i experiències, conèixerse, descobrir joves cantaires talentosos, fer gaudir al públic amb la seva música, formarse tot coneixent nou repertori guiats per excel·lents directors… i, sobretot, cantar!
De fet, no pararem de cantar en tot el cap de setmana del 3 al 5 de Maig, i ho farem amb molta força per tots els espais i racons de Malgrat de Mar, un poble costaner que es convertirà en capital de la joventut coral catalana! Una gran festa on no hi faltarà de res: concerts per diferents espais de la ciutat, grups vocals d’èxit convidats, tallers diversos impartits per tres grans directors de música coral…!!

MALGRAT DE MAR

Malgrat de Mar és un poble costaner de la comarca del Maresme. Amb gairebé 20.000 habitants, Malgrat de Mar és reconegut com a destacat nucli cultural, social i artístic, on el Modernisme també ha deixat empremta. Durant el festival podrem descobrir el seu patrimoni a través dels diferents concerts i espais dels tallers, així com conèixer els seus costums. Durant tot un cap de setmana omplirem Malgrat de Mar de música.

 

PROGRAMA

DIVENDRES 3 DE MAIG

21h Concert Inaugural – Església de Sant Nicolau – Cor Jove de l’Orfeó Català

DISSABTE 4 DE MAIG

8.30 – 10h Benvinguda i Inscripció dels Cors ( Lloc a Determinar )
10 – 14h Tallers ( Diferents Espais)
14 – 17h Dinar
17 – 19.30h Concerts en Ruta ( Diferents espais i Sales)
20h Sopar
22h Concert The Hanfris Quartet

DIUMENGE 8 D’OCTUBRE

8 – 9.30h Esmorzar
10 – 14h Tallers
14h Dinar
18.00h Concert de Clausura – Mostra de Tallers

***L’organització es reserva el dret de modificar els horaris en cas que sigui necessari.